Psycholoog Schiedam
telefoonnummer psycholoog schiedam 010 - 0000 000
e-mailadres psycholoog schiedam info@psycholoogschiedam.nl
psycholoog schiedam tuinsingel Straat, Schiedam
psychologen Schiedam

Wie is Psycholoog Schiedam, NAAM?

Mijn achtergrond

Mijn naam is NAAM en ik ben inmiddels ruim 30 jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. In mijn behandelingen vind ik openheid, directheid, respect en gelijkwaardigheid erg belangrijk. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten altijd volledig de ruimte krijgen voor hun verhaal en ik behandel eenieder dan ook met respect.

Aanvankelijk was ik als psychiatrisch verpleegkundige werkzaam in een psychiatrische instelling en op de psychogeriatrische afdeling van een verpleegtehuis. Vanuit deze achtergrond werd mijn belangstelling voor psychologie gewekt, met daarbij het idee dat mensen in een eerder stadium hulp moeten krijgen bij hun psychische en psychosociale problemen.

Inmiddels ben ik 25 jaar werkzaam in mijn zelfstandige psychologenpraktijk in Schiedam. Destijds was ik de eerste zelfstandig gevestigde psycholoog in Schiedam. Toen waren er helaas nog geen vergoedingsmogelijkheden, waarop ik actief heb deelgenomen aan het proces van "psychologische hulp dichtbij huis", hetgeen tot vergoedingen bij zorgverzekeraars voor psychologische hulp heeft geleid.

- NAAM, psycholoog en praktijkhouder Psycholoog Schiedam
 

Contactgegevens van Psycholoog Schiedam

Hier kunt u direct en vrijblijvend contact met mij opnemen (contactformulier). Telefonisch ben ik op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer: 010-0000000, maar buiten deze uren kunt u uiteraard gewoon het antwoordapparaat inspreken. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.
 
Psycholoog-NIP
Vergoedingen mogelijk
Centraal gelegen

"Openheid, gelijkwaardigheid en respect zijn de uitgangs-punten van de hulp die ik mijn cliŽnten bied."

Heeft u nog vragen?
psycholoog Schiedam contact
Ik ben aangesloten bij:
psycholoog schiedam is BIG geregistreerd nederlands instituut van psychologen

Vereniging van vrijgevestigde psychologen
Deel mijn website: