Psycholoog Schiedam
telefoonnummer psycholoog schiedam 010 - 0000 000
e-mailadres psycholoog schiedam info@psycholoogschiedam.nl
psycholoog schiedam tuinsingel Straat, Schiedam
psychologen Schiedam

Relatietherapie bij Psycholoog Schiedam

Loopt het structureel niet lekker tussen jullie? Hebben jullie alles al geprobeerd en komen jullie er zelf niet meer uit? Dan kan ik jullie hier als ervaren relatietherapeut in Schiedam goed mee helpen. Waarschijnlijk hebben jullie u al geprobeerd om hulp van familie / vrienden in te schakelen, maar dat heeft waarschijnlijk niet veel opgeleverd. Wat vrijwel altijd noodzakelijk is voor het structureel oplossen van vergaande relatieproblemen is een derde partij die onafhankelijk en zonder vooroordelen naar de relatie en de individuen kan kijken.
 

Staan jullie problemen een goede toekomst in de weg?

Elke relatie kent zo zijn problemen en het is heel normaal af en toe ruzie met elkaar te hebben. Het is alleen erg belangrijk dat deze problemen niet een goed toekomstig verloop van de relatie in de weg gaan staan.
Bij het niet goed en tijdig oplossen van belangrijke problemen zullen er uiteindelijk nieuwe problemen komen die zich bovenop de oude zullen opstapelen. Zelfs wanneer de toplaag van deze berg is opgelost, zal de onderste laag altijd parten blijven spelen. Relatietherapie kan hierin zeer verhelderend werken.

Relatietherapie zorgt ervoor dat beide partners beter met elkaars problemen om leren gaan, elkaar beter leren begrijpen en vaak ook op een goede manier leren ruzie te maken.
 

Ervaren relatietherapeut

Vanuit mijn psychologenpraktijk in Schiedam heb ik veelvuldig relatieproblemen behandeld. Over het algemeen kan er met een klein aantal behandelingen al zeer veel bereikt worden. 

 Neem hier vrijblijvend contact met mij op. Klik hier om een eerste afspraak voor relatietherapie met mij in te plannen.
Psycholoog-NIP
Vergoedingen mogelijk
Centraal gelegen

"Openheid, gelijkwaardigheid en respect zijn de uitgangs-punten van de hulp die ik mijn cliŽnten bied."

Heeft u nog vragen?
psycholoog Schiedam contact
Ik ben aangesloten bij:
psycholoog schiedam is BIG geregistreerd nederlands instituut van psychologen

Vereniging van vrijgevestigde psychologen
Deel mijn website: